Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Moore utánajár a válságnak

2009.05.25. 21:29 koimbra Szólj hozzá!

Michael Moore Amerika élő lelkiismerete manipulatív dokumentumfilmeket készített, nem titkolt szándéka az volt, hogy az embereknek megmutassa a vezetés, a Bush kormány alkalmatlan arra, hogy a kezükben összpontosuljon a hatalom. Bemutatta már, hogy az amcsi nép mennyire lőfegyver mániás, górcső alá vette a WTC elleni támadást és bemutatta az egészségügyet is.

 

Moore következő egyenlőre cím nélküli doksija 2009. október 2.-án kerül bemutatásra, a téma pedig mi is lenne más, mint a gazdasági válság. Az Oscar-díjas alkotó utánajár a válságot kiváltó okoknak és egy vicces képet fest majd a cégek és a politika blöffjéről és azoknak az elkövetett hibáiról. A történéseket Moore Amerika történelmének legnagyobb rablásaként fogja bemutatni.

 

Michael Moore a hat legnagyobb bevételt elért dokumentumfilm közül hármat alkotott, a Fahrenheit 9/11 műve 119 millió dollárt hozott Amerikában. Ezt a sikert megismételni nem tudta, de talán majd a válsággal foglalkozó produkciójára sok érdeklődő megy el a mozikba.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr351143540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása