Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A zombi-és akciófilmek kifigurázása után a sci-fi következik

2009.05.27. 11:12 koimbra 3 komment

Simon Pegg és Nick Frost neve hallatán nekem a nagy kacagások ugranak be. Nevükhöz fűződik a Haláli hullák hajnala és a Vaskabátok, az előbbiben a zombifilmeket parodizálták ki, az utóbbiban pedig az akciófilmeket. Következő közös alkotásukban a sci-fiken élcelődhetnek.

A Paul forgatókönyvét Pegg és Frost írja, a főszerepet is maguk játsszák. Ők ketten két brit sci-fi rajongót alakítanak, akik elhatározzák, hogy tesznek egy kis kirándulást az 51-es körzetben. Itt találkoznak egy földönkívülivel, Paullal, aki éppen akkor szökött meg a fogságból és arra kéri őket, hogy segítsenek neki. A Vaskabátokban a Holtpontot és a Bad Boys második részét emlegették folyton, itt talán az Aliens, Predator, Star Wars, E.T. jöhet szóba sokszor.

Pegg és Frost mellett Jason Bateman, Kristen Wiig, Bill Hader és Jane Lynch tűnik még fel, Seth Rogen pedig a szökésben lévő űrlény hangját kölcsönzi. A filmet Greg Mottola (Superbad) rendezi.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr201146487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Simson 2009.05.30. 16:00:37

"Nevükhöz fűződik a Haláli hullák hajnala és a Vaskabátok, az utóbbiban a zombifilmeket parodizálták ki, előbbiben pedig az akciófilmeket."

Vagy nem... nem a HHH az utóbbi, az az előbbi, kicsit ügyelj arra mit írsz.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.05.30. 16:46:25

@Simson: Köszönöm, elírtam, elnéztem. Pedig láttam mindkettőt:)

Simson 2009.06.01. 22:40:47

Én kérek elnézést, mániám, hogy furkálódjak :D
süti beállítások módosítása