Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2009.05.28. 12:39 koimbra 1 komment

5 új filmet mutatnak be ma Magyarországon, ebből csak egyet adnak (a Megint 17-et) adják a közeli plázában. Nem örülök én ennek.

A dolgok állása (State of Play): Stephen Collins (Ben Affleck) képviselő asszisztensét és szeretőjét megölik, egy újságíró (Russel Crowe) próbál az ügy végére járni.
Ezért áldoztam volna egy ezrest, sajnos úgy néz ki majd videón tudom megnézni (vagy ha olyan helyen járok, ahol vetítik.)
Előzetes

Megint 17 (17 Again): Mike O'Donnell előtt fényes jövő állna, ő azonban lemond erről és a házasságot választja. 20 évvel később semmi sem megy úgy ahogy akarná, azt szeretné, ha újra 17 lenne és a gimibe járhatna, ez a kívánsága valóra válik.
Előzetes

A legnagyobb japán (Dai-Nipponjin): japán film. Daisato negyvenes átlagember, aki nehezen ismerkedik és nincs sok önbizalma se. Mégis ő az, aki mindig szembeszáll a Japánt megtámadó szörnnyel.
Előzetes

Jonas Brothers: A 3D koncertélmény (Jonas Brothers: The 3D Concert Experience): Hannah Montana után itt van még egy koncertfilm. A 3-D-s alkotás közel sem hozott annyit, mint Montana és bemutatásakor az imdb-n a legrosszabb filmek élére ugrott, jelenleg is 1,3-en áll.

Őrült életek (La vida loca): spanyol-mexikói dokumentumfilm a San Salvador-i bűnbandákról.

Én A nyomozót fogom megnézni végre, remélem nem csalódom benne, aztán egy Chuck Norris klasszikus is be van tárazva, ez a Delta kommandó és A rózsaszín párduc második részét is megtekintem

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr591148728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2009.05.28. 13:44:59

A State of Play nekem nagyon bejott, meg ugyis, hogy en imadtam az eredeti BBC sorozatot, tehat nagyon nem lepodtem meg a vegen. Inkabb ezt neznem meg megegyszer, mint a Rozsaszin Parduc 2-t egyszer is.:)
süti beállítások módosítása