Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Chevy Chase lehet ismét Fletch

2009.05.29. 10:43 koimbra Szólj hozzá!

A 80-as évek egyik nagy nevettetője Chevy Chase volt, a 90-es évekre neve megkopott kissé, manapság pedig nem nagyon láthatjuk, egy-két mellékszerepben tűnik fel, mint pl. a katasztrofális Szupersuliban égette magát és a Chuck sorozat 3 epizódjában is játszott, idén pedig a Már megint egy dilis amcsi film folytatásában szerepel.

Chase egyik legjobb filmje a Fletch volt, személy szerint nagyon élveztem, régebben többször is láttam. Egy ideje remake-et  is  szeretnének készíteni ebből az alkotásból. 2006-ban jelentették be a Fletcher Won filmet, a forgatókönyvet Zack Braff írta és Bill Lawrence (Dokik sorozat) rendezhette volna a produkciót. Aztán időegyeztetési problémák miatt nem kezdődött el a forgatás, később pedig Kevin Smith jött szóba, ő viszont Jason Leet akarta a főszerepre, de a stúdió nem akarta Lee-t, így Smith is távozott, majd Steve Pink és Josuha Jackson neve merült fel Fletch kapcsán, ám ez a felállás sem bizonyult nyerőnek.

Most úgy áll a helyzet, hogy Chase ismét eljátszhatja Irwin “Fletch” Fletcher szerepét. Az új forgatókönyv szerint a történet arról szólna, hogy Fletch átadná a stafétabotot az újságíró unokaöccsének és mindenféle jó tanáccsal látja el őt.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr971150496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása