Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Háromszereplős thriller a Balatonon

2009.05.30. 14:37 koimbra 5 komment

Az [origo]-n olvastam, hogy Sas Tamás thrillert forgat a felesége, Csikesz Judit forgatókönyvéből. A Szélcsend címre hallgató film műfaja thriller és arról szól, hogy három nő a Balatonon egy bérelt vitorlással hajókázni indul. Ketten testvérek, a harmadik pedig az egyikük barátnője és mindkét csajnak a leeendő mostohaanyja. A lányok aztán szépen egymásnak esnek a nyílt vizen. A főszerepeket Pálmai Anna, Kováts Adél és Kovács Patrícia alakítják.


(A képet is az origóról szedtem)

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr971153210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2009.05.30. 16:55:08

"egymásnak esnek a nyílt vizen"
Az már igen. Ez egy újabb kihagyós magyar film lesz, nincs az az ember, aki elveszettnek érzi magát a Balatonon, ugyanis akárhogy ügyeskedünk, mindkét partot látni, ha pedig egy hajó is van alattunk, nagy gond már nem lehet...

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2009.05.30. 19:57:10

Egyrészről: Polanski-Kés a vízben, nagyon hasonló sztori, másrészről, Sas Tamás ért a kevésszereplős klausztrofób drámákhoz. Lehet ebből még valami.

@Alex Mahone: Látszik, hogy nem ültél még vitorláshajón a Balaton közepén, nagyon messze bírnak azok a partok lenni, és nagyon picike és törékenynek tűnhet az a hajó a feneked alatt... van olyan szitu. :)

Alex Mahone 2009.05.30. 23:42:19

Megnyugtatlak, igenis ültem vitorláshajón a Balaton közepén, szerintem nincs olyan ember, akire ott rátör a halálfélelem és levetkőzné miden emberségét - hangsúlyozom, szerintem.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2009.05.31. 12:35:33

@Alex Mahone: szerinted nincs, a sokszáznyi balatoni vitorlásbalesetben eltűnt családtag szerint meg van. Ennyi.

Gibson44 · http://nagyfonok.blog.hu/ 2009.06.01. 13:05:23

Nekem csak az nem tetszik, hogy egyikük barátnője és mindkettejük mostohaanyja lesz.Valószínű..
süti beállítások módosítása