Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Natalie Portman harcos hercegnő lesz

2009.05.30. 15:02 koimbra Szólj hozzá!

A haros hercegnőről először mindenkinek a Xéna juthat eszébe, aztán pedig gondolkodhatunk tovább milyen filmeket láthattunk még, ahol karddal nyomult előre a főhősnő. Ott volt pl. a Vörös Szonja, de így hirtelen egy olyan produkció sem jut eszembe, ahol egy nő vivószerszámmal látványosan küzdötte volna magát előre. Na de talán majd Natalie Portman, bár valószínűleg ő sem fog túlságosan durvulni, mivel a Your Higness egy középkori kaland-vígjáték lesz, de remélem jut Portmannak pár szép kardos-vívós.

A Your Highness két elkényeztetett és arrogáns hercegről szól, akiknek össze kell kapniuk magukat annak érdekében, hogy megmentsék a királyságot és visszaszerezzék egyikük menyasszonyát egy gonosz varázslótól.

A két herceget Danny McBride és James Franco játssza, a menyasszonyt még nem tudjuk ki fogja alakítani, az már biztos, hogy McBride karaktere fog belezúgni a harcos hercegnőbe. A forgatókönyvet Ben Best (Foot Fist Way) írta közösen McBride-dal. A rendezést pedig Davod Gordon Green (Ananász Expressz) vállalta el. Green elmondása a kükönféle lények nem CGI-vel lesznek megteremtve, hanem stop motion tecnikát használnak majd. A filmet a Krullhoz és a Titánok harcához hasonlította, de az is kiderült, hogy a hercegek füvezni is fognak. A forgatás júliusban kezdődik.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr391153255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása