Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Batman fan film

2009.05.31. 06:18 koimbra 2 komment

Sok-sok fan film készül évente, ezek többsége fellelhető a youtube-on, nagy részük szóra sem érdemes, mivel humortalan vagy igénytelen. De akad néhány amelyet érdemes megtekinteni, nem csak pár percet fordítottak az előkészületeire. Idén már láthattunk egy jó rajongói alkotásat a Hunt for Gollum "személyében" vagy az AvP: Redemtion animációs film (ez kijött már vagy megtekinthető valahol?) is ilyesmi.

No most néhány francia Batman fan készített egy Sin City-szerű látványfilágú 18 perces filmet kedvencükkel kapcsolatban. Franciául szövegelnek, de angolul feliratozzák. Az Ashes to Ashes honlapja itt található.


 
Bónuszként még két alkotást is beteszek, ezeket is lelkes csapatok csinálták, az egyik a Dead End, a másik pedig a Greyson.
Címkék: batman

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr391153849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2009.05.31. 12:00:21

Nem vagyok egy DC fan, de ezek odakúrtak rendesen. Az első Sin Citys különösképpen, lö a kalappal előttük.

Rolee83 2009.05.31. 15:19:12

A Batman kontra Predator és Alien bejön! Jól megcsinálták!!
süti beállítások módosítása