Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

G.I. Joe tévéreklám

2009.06.02. 21:05 koimbra 2 komment

Egy ideje azt szokhattuk meg, hogy az előzetesekben és a tévéreklámokban próbáltak minél többet megmutatni a filmből. A G.I. Joe esetében nem ezt a vonalat követik, hanem minden esetben ugyanazokat mutogatják, néha-néha egy-két másodperc új képkockát vélhetünk felfedezni a videóban. Vagy az az eshetőség áll fenn, hogy nem is tudnak mást megmutatni, csak ezt vagy tényleg nem akarják lelőni a többi jelenetet. Én mindenesetre már unom, hogy csak az eldőlő Eiffel-toronnyal jönnek mindig.

Címkék: tv spot g.i. joe

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr81160086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2009.06.02. 21:16:02

Osztom a véleményed koimbra, de azért ebben nem csak a torony volt. Biztos a túlságos hype-tól tartanak.

Simson 2009.06.03. 07:55:14

Igen, az Eiffel torony, meg a cirkuszi mutatványok már sokszor szerepeltek, de én megelégszem ennyivel :D több kedvet csinál hozzá, mint a félig trailerekben bemutatott Terminator 4. Engem ez jobban felhúz, és kiváncsibb vagyok. XD
süti beállítások módosítása