Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Public Enemies videó

2009.06.02. 08:17 koimbra 5 komment

Beszél Michael Mann, szóhoz jut Johnny Depp és Christian Bale és láthatunk néhány jelenetet is a filmből. Depp a 30'as évek egyik legismertebb gengszterét, John Dillingert alakítja, rá vadászik az FBI, Bale-el az élen.

 

Azt mondanám, hogy a két főszereplő neve garancia a jó filmre.  Én inkább a rendezőtől, Michael Manntól félik, a 3 évvel ezelőtti Miami Vice hatalmas csalódás volt, de az előtte felmutatott alkotásai (pl. A halál záloga, A bennfentes)   teljesen élvezhetőre sikeredtek.

Címkék: public enemies

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr271158240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koschwarz 2009.06.02. 10:52:20

baszki, michael mann-tól pont azt a két filmet felhozni példának. akkor már inkább a szemtől szembe és az utolsó mohikán.

szeretem ezt a rendezőt, de a miami vice-tól én sem dobtam el az agyam annak idején. most viszont egy mozicsatornán újranézve mégiscsak egy elég korrekt film.

ridley scott is hibázik néha, például :)

Editor Bob 2009.06.02. 11:18:58

A Miami Vice szerintem nem (csak) a rendezés miatt volt ultragáz. Nekem Colin Farrel ripacskodása nem tetszett főleg benne.

koschwarz 2009.06.02. 14:02:45

@Editor Bob: érdekes, nekem úgy tűnt így pár napja újranézve, hogy nem hogy nem ripacskodik, de jamie foxx ricardo tubbs-sza mellett kifejezetten inkább a háttérbe szorult a karaktere, és inkább visszafogott volt emiatt.

pat bateman 2009.06.02. 14:25:35

Michael Manntől tényleg a Szemtől SzembeN az alapmű. aztán a Collateral és még A bennfenntes. aztán kifújt. a Miami Vice-t moziban, feliratosan láttam. nem jött be. mondjuk közrejátszott az is, hogy mögöttünk unatkozó böszme fiatalok végigkommentálták a filmet... talán a zenéje amit kiemelnék, elég jó összeállítás lett: Moby, Goldfrapp, Freaky Chakra, Mogwai...
süti beállítások módosítása