Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hírek röviden

2009.06.05. 18:38 koimbra Szólj hozzá!

- Én már biztosan nem térek vissza a Hősök negyedik évadához, de a kitartóaknak mondom, hogy a stábhoz nem is oly rég Robert Knepper (Szökés) és Madeline Zima (Kaliforgia) csatlakozott, ma pedig Ray Park (Baljós árnyak) és Deanne Bray szerepeltetése vált biztossá.

- Ha Stallonének sikerült rábeszélni Schwarzeneggert, hogy vállaljon el egy rövid szerepet a The Expendables akciójában, akkor talán Rodriguezék is sikeresen ráveszik Kalifornia kormányzóját egy rövid szereplésre a Predators filmbe. Rodrigueznek egyébként is nagy rábeszélő készsége van, hiszen ő vette rá Frank Millert, hogy újra aktivizálja magát a filmek világában.

- Sigourney Weaver benne lesz a You Again vígjátékban, A főszerepet Kristen Bell alakítja, aki miután hazatér arra döbben rá, hogy bátyja az ő főiskolai riválisát veszi el feleségül. Weaver a rivális gazdag édesanyját játszhatja. Weaver év végén pedig látható lesz az Avatarban, ami a hírek szerint 3 óra 9 perces lesz.

- Amanda Seyfried, Vanessa Redgrave, Gael Garcia Bernal és Franco Nero szerződött le a Letters to Juliet filmhez. A rendező Gary Winick lesz, aki június 25-től forgathatja a produkciót Olaszországban. Az alkotás alapja Lise és Ceil Friedmen regénye. A sztori egy fiatal párt (Seyfried, Garcia) követ nyomon, akik Itáliában belebotlanak egy nő jegyzeteibe, aki azt a férfit keresi, akivel vakációja során románcba keveredett.

- Tony Scott a Hajsza a föld alatt akció után ismét vonatos filmet készít, az Unstoppable egy elszabadult szerelvényről szól, amit meg kéne állítani. A főszerepet Denzel Washington kapta, mellé Chris Pine-t szerződtették le.

- A Hellraiserből remake lesz, meg is találták a direktort Pascal Laugier (Martyrs) személyében, Clive Barker pedig teljesen lelkes volt a rendezővel kapcsolatban. Nem tudni miért, de Laugier már nem ülhet tovább a rendező székben. Túlzás lenne azt gondolni, hogy a stúdió feladta a terveit az újraforgatott változattal kapcsolatban.

- Robert Pattinson jelenleg az Újholdat forgatja, ami valószínűleg ismét hatalmas sikernek fog örvendeni a kasszáknál. Valószínű ezek után gyorsan hozzá is fognak látni a harmadik felvonáshoz, a közte lévő időben pedig más filmekre koncentrálhat a színész. A Remember Me-ben Pattinson egy olyan tinit alakít, akinek a testvére öngyilkos lesz, ezt a tragédiát próbálja feldolgozni. Az anyját Lena Olin, apját pedig Pierce Brosnan játszhatja. Pattinson figurája megismerkedik egy lánnyal, akinek az anyját megölték, a csaj viszont a begubózás helyett az életet próbálja élvezni. A lányt Emilie de Ravina formálja meg, ajpa Chris Cooper lesz.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr931166001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása