Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nem lesz remake Az ördögűzőből

2009.06.05. 11:08 koimbra Szólj hozzá!

Vannak filmek amelyeket soha nem szabadna remake-elni, mégis Hollywood csak úgy ontja magából az újraforgatott filmváltozatokat. Az ördögűző remake ötletét már egy ideje felvetették a producerek, de még nem fogtak hozzá, helyette olyan műveket készítettek, mint A kör, Az átok vagy a Karantén (ezek mindegyike remake volt).

Úgy tűnik Az ördögűző megmenekült, mivel a stúdió ha csak időlegesen is, de elvetette az új verzió ötletét. Az 1973-as film alapját egy újságcikk adta, a filmesek ebből sem terveznek mozit készíteni.

Helyette a stúdió Mark Opsasnick írását, a The Real Story Behind The Exorcist regény megfilmesítési jogait szerezték be. A cselekmény középpontjában egy riporter áll, aki megpróbálja lenyomozni azt a személyt, akin Az ördögűző története alapult. A vizsgálódása során a szemtanúk különféle módon adják elő saját változatukat az esettel kapcsolatosan. A riporter később rájön, hogy a dolgok mögött több van, mint egy megírandó sztori.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr871165166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása