Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Netes sorozat a Szárnyas fejvadász alapján

2009.06.05. 11:44 koimbra Szólj hozzá!

Ridley és Tony Scott bejelentették, hogy a saját maguk által alapított RSA Films a Purefold sorozaton dolgozik. A szériát a neten mutatnák be és minden egyes epizód 5-10 perces lenne.

A sorozatot a Szárnyas fejvadász folytatásaként népszerűsítik, bár egyik szereplő sem fog visszatérni és a filmbeli történésekhez sem lesz köze. Scotték ugyanis nincsenek birtokában a Philip K. Dick könyvének, a Do Androids Dream of Electric Sheep? megfilmesítési jogainak, amiből a Szárnyas Fejvadász is készült. Elvileg nyár végén már látható is lesz az első rész.

1982-ben mutatták be a Szárnyas fejvadászt Ridley Scott rendezésében, a főszereplők Harrison Ford, Rutger Hauer, Sean Young és Daryl Hannah voltak. A költségvetést Scott túllépte, ezért a stúdió átvette az irányítást, a film pedig nem aratott nagy sikert, később a rendezői változat után érdemelte ki a kult-státuszt a produkció.

Címkék: sorozat miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr291165244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása