Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Morgan Freeman, mint Nelson Mandela

2009.06.08. 10:01 koimbra 2 komment

Clint Eastwood következő alkotását szokás szerint decemberben mutatják, ha pedig valóban tartják a trendet, akkor a filmet mi majd májusban tekinthetjük meg. A produkció címe korábban The Human Factor néven futott, ezt végül Invictus-ra keresztelték át. A történet középpontjában az 1995-ben megrendezett Dél-Afrikai rögbi világbajnokság áll, amelyet Nelson Mandela ötlött ki. Mandela mindent megtett annak érdekében, hogy a feketéket és a fehéreket közelebb hozza egymáshoz .  Eastwood rendezése John Carlin regényén alapszik, a forgatókönyvet Anthony Peckham írta.

Mandelát Morgan Freeman alakítja, Matt Damon pedig a Springboks csapatnak a kapitánya lesz.

Címkék: képben

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr491170926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.06.08. 13:47:36

@harveypekar: Egy régebbi hír alapján írtam le a csapat nevét, egy külföldi filmes oldalról szedtem és még figyeltem is rá, nehogy elírjam:) Köszi a javítást.
süti beállítások módosítása