Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Fanboys rendezője Brigitte Bardot életéről készít filmet

2009.06.09. 16:15 koimbra 1 komment

Brigitte Bardot (eredeti neve: Camille Javal) francia színésznő, énekes, állatvédő. Az igazi, tiszta szexepilt ábrázolta egy meglehetősen prűd korszakban. Ruhái, frizurái megszabták a 60-as évek divatirányzatát. Ő fedezte fel a női fürdőruhadivat legmerészebb darabját, a ma is népszerű bikinit. Merész szerepei miatt sokak számára a bűn megtestesítője volt akkoriban. (wikipedia)

Kyle Newman, a Fanboys rendezője egy interjű során elmondta, hogy filmet tervez Bardot életéről. A projekt az előkészületi fázisban van jelenleg. Newman már meg is találta a főszereplőt felesége személyében, aki nem más, mint Jamie King. A színésznővel a direktor a Fanboys alatt ismerkedett meg és nem sokkal később el is vette őt.

Kinget legutóbb a Véres Valentin 3-D-ben láthattuk, előtte pedig a Spiritben, a többség pedig talán a Sin Cityből emlékezhet rá, ahol Mickey Rourke karaktere zúgott bele teljesen.

A csecsebecsén láttam annak azt az internetes felmérésnek a végeredményt, amely minden idők legszebb színésznőit sorolja fel. Ezen a listán Bardot a 10. helyet érdemelte ki. A többi helyezetett alább láthatod

1 Audrey Hepburn
2 Angelina Jolie
3 Grace Kelly
4 Marilyn Monroe
5 Sophia Loren
6 Catherine Zeta-Jones
7 Elizabeth Taylor
8 Keira Knightley
9 Halle Berry
10 Brigitte Bardot
11 Julia Roberts
12 Vivien Leigh
13 Nicole Kidman
14 Cameron Diaz
15 Doris Day
16 Scarlett Johansson
17 Charlize Theron
18 Jennifer Aniston
19 Michelle Pfeiffer
20 Liv Tyler

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr881174828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hatványpatkány 2009.06.10. 16:52:58

Nem rossz lista, bár én pl. Diazt, Leight, Kidmant nem venném fel a TOP 20-ba.
Ellenben pl. Jayne Russell, Tippy Hedren, Gina Lollobrigida, Claudia Cardinale és legfőképpen: Anita Ekberg nevét hiányolom. A mostaniak közül pedig az istennő Monica Bellucciét. (Megan Fox, Jessica Alba is elfért volna)
süti beállítások módosítása