Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ron Howard lánya forgatókönyvet írt

2009.06.09. 21:55 koimbra Szólj hozzá!

Bryce Dallas Howardnak nem volt nehéz dolga bekerülni Hollywoodba, kezdetben apja, Ron Howard segítette hozzá néhány szerephez, feltűnt pl. az Apollo 13-ban és A Grincsben is. A színésznő írásra adta a fejét, ugyanis Dane Charbeneau-val közösen hozta tető alá a The Originalas forgatókönyvét. Természetesen az apuci vállalata, az Imagine-hez került a szkript. Még nincs hivatalosan megerősítve, de nagy az esélye annak, hogy Ron Howard maga fogja ledirigálni  a produkciót.

A történet néhány huszonévesről szól, akik eg hétvégére összegyűlnek New Yorkban, miután megtudják, hogy egykori tanítójuk valami rejtélyes kómába esett ismét.

Dallas Howard 2006-ban megrendezte az Orchids rövidfilmet Alfred Molina főszereplésével, amelynek ő maga írta a forgatónyvét, Charbeneau akkor is besegített a szkriptbe. (Az alkotás a Hulun megnézhető, de csak az láthatja, aki nem ebben a régióban él.)

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr641175523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása