Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Elkészülhet a Sikoly folytatása

2009.06.09. 15:01 koimbra 1 komment

 
9 éve volt az utolsó Sikoly a mozikban, úgy tűnt szépen mindenki, aki  ebben a trilógiában részt vett, be fog futni.  Az eltelt időszak alatt azonban nem sokat lehetett hallani a készítőkről, nem jelenthető ki nyugodt szívvel, hogy a színészek, a forgatókönyvíró vagy éppen a rendező karrierje meredeken ívelne felfelé.  Neve Campbell nevét a Sikoly után ismerhettük meg, egy-két jobb szerep után teljesen el is tűnt a színről, David Arquette pedig több, mint két tucat produkcióhoz adta a nevét, de hiába, Courney Cox pedig csak mellékszerepeket kap. Kevin Williamsont körülrajongák a Sikoly első része után, mostanában ő is csak sorozatepizódokat ír. Wes Craven pedig közel 3 évtizede már a pályán van, őt aztán nem fogják csak úgy elfeledni a horrorrajongók, utolsó filmje az Éjszakai járat elég szépen hozott.

Úgy tűnik Arquette és Cox is benne lenne a negyedik felvonásban, Kevin Williamson pedig ismét íróként venne részt a műben. Azt viszont el lehet felejteni, hogy a manapság oly divatos remake vagy reboot járna Williamson fejében, ő a következő részt írja, ami jó eséllyel lehet ismét egy trilógia kezdő darabja, már csak Wes Cravent kell meggyőzni.

Craven azt mondta, hogy nem zárkózik el az ötlet elől, de nem is mondott még igent. Először is boldog lenne, ha kézhez kapná a forgatókönyvet, aztán ha azt elolvassa, elmondja mit gondol róla. Erre pedig augusztusig várni kell, ugyanis akkor kapja kézhez Craven Williamson szkriptjét.

Címkék: miújság sikoly sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr921174461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drakeamarth 2009.06.09. 17:24:54

Várom, nem ártana egy kis vérfrissítés már. Az első Sikoly is nagyon tetszett (a többi már kevésbé), szóval én bízom az alkotókban.
süti beállítások módosítása