Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Willis benne lenne, Seagal meg benne volt

2009.06.09. 11:02 koimbra Szólj hozzá!

Az akciófilm rajongók jövő évre már biztosan beikszelték a The Expendables bemutatóját. Mint ismeretes Sylvester Stallone összeszedett egy rakás ismert és ismertebb színészt a produkcióhoz. Jet Li, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Mickey Rourke, Dolph Ludgren lesz látható többek között a filmben, már így is megnyaljuk mind a tíz ujjunkat, hogy őket egy alkotásban láthatjuk, viszont azért felmerül a kérdés, a többiekkel mi van? Miért nem kereste meg őket Sly.

Korábban már kiderült, hogy Jean-Claude Van Damme visszautasította Stallone ajánlatát, mivel nem tudott meg sokat a karakteréről. Wesley Snipes, Jackie Chan neve is szóba jött, de mindketten visszamondták az ajánlatot. Steven Seagal is meg lett keresve, el is fogadta a szerepet, de aztán végül kilépett. Miért? Nem időegyeztetési problémákra vagy ilyesmire hivatkozott, hanem a producerre Avi Lernerre pipa a széthízott dvd piacon ügyködő sztár. Seagalt ugyanis Lerner átverte és nem hajlandó ezentúl olyan filmen dolgozni, amiből nyeresége lehet.

Bruce Willis pedig megpróbál időt szakítani, hogy egy cameo erejéig tiszteletét tegye a The Expendables-ben, de most az A Couple of Dicks filmet forgatja.

Címkék: miújság the expendables

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr461173370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása