Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pletykák és hírek röviden

2009.06.10. 21:16 koimbra 4 komment

- Először jöjjenek a pletykák: Az oroszok már remake-elték a Kommandót, Schwarzenegger akciófilmjét az amcsik is is újraforgatnák, a főszereplő pedig Dwayne “The Rock” Johnson lenne, akinek anno Az Amazonas kincsében Arnold átadta a stafétabotot. Nem elképzelhetetlen, hogy a Kommandóból remake lesz, hiszen az Emlékmást és a Predatort is újraforgatják.

- A 23. James Bond Afganisztánban játszódna mákültetvényekkel és drogbárókkal a középpontban.

- Újrakezdenék a Buffy, a vámpírok réme sorozatot, Joss Whedon az eredeti széria kiötlője kimaradna a rebootból. Megan Fox merült fel főszereplőként, bár mostanában elég sokszor lehetett hallani a nevét pl.  a Tomb Raider és a Csodanő kapcsán, aztán kiderült, hogy ez csak kamu.

- No és akkor a többi.Májusban írtam róla, hogy újraforgatják a Mona Lisa filmet, a főszereplő Mickey Rourke lesz, aki egy interjúban azt mondta, szeretné ha Mick Jagger is benne lenne a produkcióban.

- Todd McFarlane a Spawn képregények atyja készítene egy Spawn filmet, nem folytatás lenne, hanem reboot. Az egyik főszerepre Leonardo DiCapriot szeretné meggyőzni, nem ő lenne a főhős, hanem az a fickó, aki üldözi Spawnt.

- William Monahan Oscar-díjas forgatókönyvíró első rendezésében a főszereplőkön (Colin Farrell, Salma Hayek) kívül még David Thewlis, Anna Friel, Ben Chaplin és Ray Winstone fog feltűnni.

- Film készül John DeLorean életéből, az ő cége, a De Lorean Motor Company egyik autóján, a Lotus Espriten alapult a Vissza a jövőben sci-fiben látott időutazó masina. DeLorean cége azonban nem ment valami jól, ezért a hiányt drogügyletekkel próbálta pótolni, de az FBI lebuktatta. 3 alkotás is tervbe van véve róla, az egyiket Brett Ratner dirigálná.

- Stephen Chow két marha jó film után - az Üsd, vágd, focizzál! és A pofonok földje - a CJ7 - A kis zöld látogatóval jelentkezett, ami már elég közepes volt (szerintem). Sajnos nem az előbbi két filmből, hanem az utóbbiból készül egy folytatás, méghozzá teljes egészében animációs lesz. A direktori teendőket Chow helyett Yuen Kin-to végzi el.

- Eli Roth újraforgatná a Vidámparkot, amit Tobe Hooper (A texasi láncfűrészes mészárlás) rendezett még 1981-ben.

- És még egy remake, újraforgatnák az 1974-ben bemutatott The Legend of 7 Golden Vampire-t. Az eredeti történetben Van Helsing besegít egy kung-fuban jártas kínai családnak, hogy a környéken ólálkodó 7 vámpírt eltegyék láb alól. A vérszívók vezetője pedig maga Drakula.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr341177627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoltán77 2009.06.11. 09:17:06

mákültetvényekKEL és drogBÁRÓKKAL !!!
;)

Llew 2009.06.11. 10:08:09

Témába vágó hozzászólás volt.

A régi Spawn tetszett,de nem volt nagy szám. Egy jó Spawn reboot érdekes lenne, de csakis R kategóriásban, véresen hentelősen.

VVega · https://debugme.eu/ 2009.06.11. 16:15:52

Faszom már a rimékekbe. Szánalmas, hogy pár éves, esetleg ne adj Isten, 10-20 éves filmeket kell újrázni folyamatosan. Akkor már miért nem tényleg régi alkotásokat, amit a mai kor átlag nézője nagy valószínűséggel nem látott? Kommandó, Emlékmás, Predator minek??? Fajsúlyos rendezőt úgyse tudnak megnyerni hozzájuk, és akkor marad az McG level, aminek a végeredménye csupa igénytelenül elbaszott film lesz.

Spawn85 2009.06.11. 20:03:31

A Spawn remake-nél én is örülnék, mert a '97-es változat nem igazán volt hű a képregényhez. Nem mondom, hogy rossz volt, de azért a képregény jóval véresebb volt, így én is csak egy "R" kategóriás besorolást tudnék elképzelni. Na, de hogy Leonardo DiCaprio? Az már érdekesebb...
süti beállítások módosítása