Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2009.06.11. 12:05 koimbra 2 komment

5 új filmet vetítenek mától a magyar mozik, a Nász-ajánlat jövő héten érkezik, a közeli moziba mégis ki van írva, hogy holnaptól vetítik. Ha ez igaz, csodának számít, itt soha semmit nem adnak premier előtt.

Rockhajó (The Boat That Rocked): 1966-ban egy kalózrádió napi 24 órában nyomatta a rock-és a popzenét, Anglia lakosságának fele hallgatta az adót, de azért a hatóságok nagy igyekezettel próbálták beszüntetni az adást. Speier Dávid a fordító, minőségi szövegekre számíthatunk.
Feliratos előzetes

Vakság (Blindness): Egy fickó az autójában hirtelen megvakul, később pedig egyre másra történnek hasonló esetek, ami pánikot okoz a lakosság körében.
Pár hónapja volt hozzá szerencsém, nem tudtam végignézni. A filmfelkeltésen írtak viszont róla.
Poszter és előzetes

Képlet (Knowing): Nicolas Cage csak úgy ontja a filmeket magából, sajnos ezek minősége hagynak némi kívánnivalót maguk után. A Képlet esetében Alex Proyas rendező neve lehet(ne) a garancia a jó szórakozásra.
Egy suliban előássák a több évtizede eltemetett időkapszulát, amiben rajzok találhatóak. Az egyik papíron azonban különféle számok vannak, amiket a Cage által alakított fickó megfejt és arra jön rá, hogy a számok különféle eseményeket mutatnak, akad köztük olyan is, ami már megtörtént és olyan is amely még csak később fog bekövetkezni. Ma vagy holnap meg fogom nézni.
Előzetes
Képek
Jelenet

René - Egy élet a rácsok mögött (René): cseh dokumentumfilm, René Plasil 20 évét láthatjuk ebben az alkotásban.

Másnaposok (The Hangover): Az imdb-n jelenleg a 126. legjobb film Todd Phillips rendezése. A sztori szerint négyen legénybúcsúra jönnek össze Las Vegasban, aztán mikor másnap magukhoz térnek, azt veszik észre, hogy a vőlegény eltűnt, egy tigris van a klozetban és egy babát is találnak. És egyáltalán nem emlékeznek arra, mi történt az előző este.
Bemutató jövő hét szerdán.
Feliratos előzetes

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr801178521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inmfc · http://calacitra.blog.hu 2009.06.11. 19:01:08

Másnaposok, Rockhajó, Képlet... ez a három tényleg nagyon érdekel... ami meg a vakságot illeti, köszönöm.

Spawn85 2009.06.11. 22:01:14

A "Másnaposok"-ra és a "Rockhajó"-ra én is kíváncsi vagyok. A "Képlet"-et viszont már láttam, nem is volt rossz szerintem, 70%-ot adtam rá.
süti beállítások módosítása