Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hírek röviden

2009.06.12. 15:10 koimbra 2 komment

- Alfred Molina szeretne visszatérni a Pókember filmekbe. Molina Octopust alakította a második részben,  a figura a film végén elhalálozott. A színész nem valószínű, hogy a negyedik felvonásban fel fog tűnni, még senki nem szólt neki, hogy újra magára kéne öltenie a jelmezt, de van esély rá, hogy a későbbiekben esetleg újra láthassuk őt. Molina elmondta, hogy a második rész premierjén azt mondta az egyik producernek: "Nagyon sajnálom, hogy meghaltam, mivel szerettem volna visszatérni. Erre a producer azt mondta nekem: Ebben a világban a karakterek nem halnak meg, csak eltűnnek." Igaz, ami igaz, a képregényekben ha elhalálozik valaki előbb-utóbb biztosan visszatér.

- Elvileg a régóta ígért Machete filmet idén már leforgatja Robert Rodriguez, jövőre pedig azt reméli, hogy a Jetson család filmváltozatát is elkészítheti. A Predators rendezését viszont úgy tűnik lepasszolja és inkább producerként vesz részt az alkotásban. A 2010. nyarán bemutatandó produkciót lehetséges, hogy Neil Marshall, a Végítélet és A barlang rendezője készítheti el.

- A pletykák szerint a G.I. Joe a tesztvetítéseken nem szerepelt jól, ezért a stúdió Stuart Baird-del újravágatja a filmet, a vágószobába pedig Stephen Sommers rendező be sem teheti a lábát. Lorenzo di Bonaventura producer viszont azt mondja a tesztvetítések rendben lezajlottak és a hír egyáltalán nem igaz.

- Tony Scott elkészítené Az éhség folytatását, az első részt ő maga rendezte és 1983-ban mutatták be. Tervbe van véve még a Pokol angyalai film is, ami Hunter S. Thompson regényén fog alapulni.

- Brad Pitt nem emlékszik arra, hogy elfogadta volna Quentin Tarantino filmjében Aldo Raine szerepét. Pitt azt mondja, hogy múlt nyáron találkozott Tarantinoval, késő estig filmekről beszélgettek és jól be is rúgtak, az italozás mellett pedig egy kis füvet is szívtak. Másnap már nem tudta konkrétan mi volt, de aztán kiderült, hogy igent mondott a felkérésre.

- Edgar Rice Burroughs regényéből, a John Carter on Marsból Andrew Stanton (Némó nyomában, Wall-E) készít élőszereplős filmet. A forgatás novemberben indul.

- Filmet terveznek a Deadworld képregény, a forgatókönyvet David Hayter (Watchmen) írja. A történet szerint négy hónappal a zombi apokalipszis után játszódik. Az élőholtak vezetője a King Zombie, aki egy Harley motoron közlekedik. 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr581181106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

steadman · http://steadman.freeblog.hu 2009.06.17. 14:34:24

Valamit nagyon benéztél, Scott Az éhségének Whitley Strieber Vérfarkasok c. regénye volt az alapja. Scott Hunter Thompson Pokol angyalai könyve iránt érdeklődik mostanság.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.06.17. 14:45:10

@steadman: Benéztem, előrébb jártam gondolatban, mint amilyen gyorsan gépelek, így kimaradt egy jó fél mondat. Köszönöm a figyelmeztetést.
süti beállítások módosítása