Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hírek röviden

2009.06.17. 14:34 koimbra Szólj hozzá!

- Mel Gibson új barátnője Oksana Grigorieva zongorista és zeneszerző. Gibson társszerzőként jegyzi Grigorieva új dalát, melynek címe Say My Name. Itt meghallgatható a szerzemény. 

- Frank Marshall producer azt mondta, hogy a Bourne negyedik részének a forgatása elindulhat jövőre, már csak össze kellene hozni a csapatot valahogy. A Jurassic Park negyedik részével kapcsolatban viszont elég borulátó (tavaly decemberben úgy volt, hogy nem is lesz több felvonás), jelenleg nincs semmiféle normális sztorijuk a sequellel kapcsolatban. A Végtelen történetből viszont biztosan lesz remake, igaz a megvalósítástól még távol állnak.

- Peter Morgan (A királynő, Frost/Nixon) írja a 23. Bond filmet. A következő részben fel fog tűnni Ernst Stavro Blofeld is, ez a figura 6 (az imdb szerint 7, az egyikben nem volt feltüntetve a stáblistán) régebbi Bond produkcióban is feltűnt különböző színészek alakításában. Michael Sheen esélyes erre a szerepre.

-  Az 1984-es Vörös Hajnal remake-jében Josh Peck, Adrianne Palicki és Chris Hemsworth lesznek a főszereplők. Az eredeti alkotásban Charlie Sheen, Patrick Swayze és Lea Thompson játszottak.

- Filmet készítenek Nicholas Sparks regényéből, a The Last Song-ból. Miley Cyrus lesz a főszereplő, filmbéli szüleit Greg Kinnear és Kelly Preston játsszák.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr51190878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása