Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rövid hírek a filmek világából

2009.06.19. 20:14 koimbra Szólj hozzá!

-Hófehérke, Hamupipőke és Csipkerózsika férjhez megy a Once Upon a Time kaland-fantasyben. Mindegyikük ura a Charming fivérek közül kerül ki. Ám egy napon a tesók eltűnnek, a lányok pedig elindulnak, hogy megkeressék őket és megmentsék a királyságot. Mike Mitchell rendezi a produkciót.

 

-Roland Kickinger lesz az új Conan, adta hírül néhány külföldi mozis oldal, amit néhány percre rá gyorsan meg is cáfoltak. Kickinger már kétszer alakíthatta Arnold Schwarzenegger, először 2005-ben a See Arnold Run alkotásban, majd a Terminátor: Megváltásban az ő testére tette fel a trükkcsapat Schwarzenegger fejét.

 

-Carl Ellsworth és Jeremy Passamore megírta a Vörös hajnal remake-jének a forgatókönyvét, de Tony Gilroy, a Bourne trilógia írója és a Micheal Clayton rendezője átdolgozza a szkriptüket.

 

-Carey Mulligan csatlakozott a Tőzsdecápák 2 szereplőgárdájához. A színésznő Gordon Gecco (Michael Douglas) lányát alakítja, aki a Shia LaBeouf által játszott tőzsdeügynök felesége. Mulligan látható volt a Büszkeség és balítéletben, idén pedig a Közellenségekben lesz látható.

 

-Mielőtt a Warner még elveszítené Az ifjú farkasember (Teen Wolf) évekkel ezelőtt megszerzett jogait szeretne valamit kezdeni vele. A stúdió egyenlőre forgatókönyvírót keres, de eddig elképzelésük sincs milyen filmet szeretnének összehozni, gyakorlatilag az „aki ír valamit és tetszik, az lesz a befutó” állásponton vannak. Az 1985-ös eredeti változatban a Michael J. Fox által játszott tini egy nap rájön arra, hogy ő egy farkasember. Szinkronosan én még nem láttam a filmet, csak hangalámondással, de úgy többször is.

 

-Amber Heard után Daniella Panabaker is szerepet kapott a The Ward horror-thrillerben. A filmet John Carpenter fogja dirigáln. A sztori egy  fiatal lányról szól (Heard), akit egy szellem terrorizál egy elmegyógyintézetben

 

-Tony Scott szeretné elkészíteni Hunter S. Thompson könyvének, a Hell’s Angels – Vad rege az Angyalokról könyv filmváltozatát. A regényről itt olvashatsz bővebben. Stephen Gaghan (Traffic) foglalkozik a forgatókönyvvel..

 

- Kevin Williamson írja a Sikoly negyedik részének a forgatókönyvét, David Arquette és Courntey Cox az eredeti szereplőgárdából igent mondtak már a filmre, Neve Campbell nem akar benne lenni.

 

- Julianne Hough lesz a női főszereplő a Footloose-Gumiláb remake-jében.

 

- Christopher Nolan (Batman) többek között Tokióban fogja forgatni új, 200 millió dollárba kerülő filmjét, az Inceptiont. A képen Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe (a két főszereplő) és a rendező látható. David S. Goyer állítása szerint a forgatás már el is kezdődött.

 

 

- Robin Williams az Old Dogs-on kívül még egy filmmel jelentkezik a közeli jövőben, a World Greates Dad egy nagyon fekete humorú vígjáték lesz (az imdb-n pedig nem is szerepel a színész alkotásai között.)
 

 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr221195936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása