Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Animációs Világok harca steampunk stílusban

2009.06.21. 16:40 koimbra Szólj hozzá!

Bizonyára sokan ismeritek H.G. Welles klasszikusát, a Világok harcát. Született belőle néhány filmes feldolgozás is, legutóbb Steven Spielberg tolmácsolásában láthattunk egy alkotást és a mindig szennyet készíti Asylum is elkészítette a saját verzióját (volt egy másoik része is.).

A történetben a Marslakók el akarják foglalni a Földet, az emberek pedig nem tudják őket megállítani, aztán egy vírus végez velük. Ehhez készítenek egy folytatást, méghozzá animációs formában steampunk stílusban. A War of the Worlds: Goliath sztorija 4 évvel azután játszódik, hogy a földönkívüliek inváziója elbukott. Az emberiség újraépítette a világot és felhasználta a megszerzett marsi technológiát is. Felállítanak egy nemzetközi elit alakulatot az A.R.E.S-t, arra az esetre, ha az űrlények visszatérnének. Az alienek pedig ismét eljönnek, elindítják a második támadási hullámot, ezúttal még fejlettebb fegyvereket vetnek be.

Címkék: poszter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr961199008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása