Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Második világháborús sorozat Spielberg felügyeletével

2009.06.22. 09:33 koimbra 3 komment

Még márciusban láthattunk egy promó előzetest a The Pacific-hez. A 10 részes sorozatot az HBO adja le, a történet a második világháborúban játszódik és a Csendes-óceánon zajló csatákat mutatja be, játhatunk majd Iwo Jimán ÉS Guadalcanalon is. Három tengerészgyalogost,  Robert Leckie (James Badge Dale), Eugene Sledge (Joe Mazzello) és John Basilone (Jon Seda) tesznek meg főszereplőnek, rajtuk keresztül követhetük nyomon az amerikai katonák keserves küzdelmét a japánok ellen.

Aki kedvelte Az elit alakulatot annak ez is kötelező program lesz.

A 200 millióba került sorozat rendezői:  Carl Franklin (Róma), Jeremy Podeswa (Six Feet Under) Tony To (Az elit alakulat), Tim Van Patten (Maffiózók) és Graham Yost (From the Earth to the Moon). A producer Steven Spielberg és Tom Hanks

Címkék: sorozat trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr51200346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neander · http://kalozblog.blog.hu 2009.06.22. 16:38:13

Az Elit alakulat a sokszor béna díszleteivel együtt is az egyik legjobb minisorozat volt, szóval remélhetőleg ez is jó lesz. Ha valóban minden részre 20 milliót költöttek, akkor marha jó akciókra számíthatunk, hiszen pl Spielberg is a Ryan-t kihozta 70 millióból a sztárszínészek gázsijával együtt.

Shyllard 2009.06.22. 19:33:50

Az elit alakulat az egyik kedvenc sorozatom volt és iszonyatosan imádom még most is. Nem hinném hogy ez megfoglya ütni annak a szintjét, elvégre az igaz történetek alapján készült, és még egy fantasztikus könyv is a rendelkezésükre állhatott. Viszont ha megint sikerül összehozniuk Tom Hanks-nek és Spielberg-nek ezt a bravúrt, akkor én csak örülni fogok. Addig is biztosan meg fogom még nézni minimum egyszer az elit alakulatot!
süti beállítások módosítása