Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Grisham végrendelete

2009.06.23. 17:21 koimbra Szólj hozzá!

John Grisham íróról a mozis világ először 1993-ban hallott, mikor az általa írt regény filmes változata hatalmas sikert ért el. Ezek után még jött néhány produkció jobb-rosszabb eredménnyel. Legutóbb a Kelekótya karácsony készült el az író egyik műve alapján, ez kivételesen nem a jogi világba kalauzolta el a nézőket.

Mark Johnson és Hunt Lowry producerek a szerző 1999-es regényét, A végrendeletet szeretnék megfilmesíteni. A  történet egy idős amerikai milliomos végrendelete
körül bonyolódik. A különc, bogaras vénember egyedül építette fel világbirodalmát, s most öregségére már senki sem törődik vele. Örökösei a halálára várnak, keselyûhadként készülnek lecsapni a hatalmas vagyonra. A ravasz öregúr furfangos módját találta ki annak, hogy örökösei ne jussanak egyszerűen a vagyonhoz: ennek kulcsa a végrendelet.
A váratlan fordulatokban bővelkedő regény elvezeti az olvasót a brazíliai őserdők mocsárvilágának kellős közepébe, az indián őslakók közé, majd egy fiatal misszionáriussal és a washingtoni sztárügyvéddel ismerkedhetünk meg, akik valamennyien a dollármilliárdos öregember végrendelete körüli hajszába bonyolódnak bele – akaratukon kívül.

Ezen kívül még folyamatban van néhány olyan film előkészülete, ami Grisham könyvén alapszik. A Warner stúdió Az ártatlan emberből (The Innocent Man), a Phoenix Pictures pedig a Playing for Pizza-ból forgatna filmet, ez utóbbihoz J. Mills Goodloe írta a forgatókönyvet, Adam Shankman pedig a rendezői székben ül. Az író legutolsó művének, az Associate-nek a mozis változatában Shia LaBeouf lenne a főszereplő, Lorenzo di Bonaventura pedig a produceri teendőket látná el.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr731203802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása