Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nem lesz rövidebb a Becstelen brigantyk

2009.06.25. 14:19 koimbra 5 komment

A Cannes-i bemutató után felröppent a hír, hogy Quentin Tarantino-t a Weinstein stúdió 40 perc kivágására kényszerítette a Becstelen brigantykból, leginkább azért, mert így többször tudják vetíteni egy nap, ergo a bevétel is több lesz.

Harvey Weinsteinnal a GQ magazin készített interjút, amiben a hírt a stúdiófőnök megcáfolta: "Ez egyáltalán nem igaz. Ez kurvára nem így van. Olvasd le a számról: Ez hülyeség. Még csak ne is írj erről, ez őrültség. Akármit is olvastál, ez csak egy hülye blogger agyszüleménye...nincs semmi igazságtartalma. Nem fogja megvágni, csak néhány helyen átrendezi a dolgokat. Mármint úgy értem, hogy Tarantinonak 6 hete volt arra, hogy megvágja a filmet (a Cannes-i bemutatóra), a legtöbb rendező erre hat hónapot szán, mások egy évet is a vágószobában töltenek."

Tehát elvileg mégsem lesz megvágva a produkció, Weinstein elmondása szerint Tarantino olyan jeleneteket pakol még bele a filmbe, amitől mindenki el fogja dobni az agyát. Majd meglátjuk augusztusban. Lehetséges, hogy Weinstein csak menteni próbálja a menthetőt, mivel a stúdió elég nagy bajban van pénzügyileg, ugyanis az utóbbi időben elég sok kölcsönt vett el, amit nem tud visszafizetni, mivel az általuk forgalmazott alkotások sorra megbuktak. Anno a Miramax (Weinsteinék vezetésével) szintén csődközeli helyzetbe került, akkor a Ponyvaregény mentette meg őket, amit szintén Tarantino készített. Jelenleg ismét tőle várják a megváltást, javítana a helyzeten, ha a mű 300 milliót hozna.

Címkék: miújság inglourious basterds

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr31207751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2009.06.25. 17:33:33

Azért elég nagy port kavart.. de megnyugtató, hogy nem így, ill csak részben takar igazságot. Weinstein jól lehoza.:)
A 300 milla simán összejöhet, szvsz meglesz az.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.06.25. 19:59:21

@ForgerON: Tarantino egy filmje sem hozott a mozikban 300 milliót. Ez sem fog annyit termelni.

Repce Manó 2009.06.25. 20:20:40

Ja! Eddig három második világháborús film hozott 300 milliót világszerte, ebből kettő Spielbergé, egy pedig Bay-é. A többiek közül pedig csak a Valkűr hozott 200 milliót, de az alacsony korhatár besorolást kapott. A Brigantyk pedig piroskarikás lesz (minden bizonnyal).

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.06.25. 20:30:44

@Repce Manó: De Tarantino nem Bay és nem Spielberg. Az ő műveiben nem lesz ilyen partraszállás, se látványos bombaledobás.
A Kill Bill-t is mennyire várták sokan, akárcsak a Grindhouse-t, ez utóbbi jól meg is bukott. Szerintem a BB Amerikában olyan 70 millió körül hozhat, nemzetközileg pedig plusz 130-at.

Repce Manó 2009.06.25. 20:45:46

@koimbra: Azért mondom én is, így reálisnak tartom a bevételi jóslatodat.
süti beállítások módosítása