Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hilary Swank meg akarja kerülni a Földet

2009.06.26. 10:30 koimbra 3 komment

Amelia Earhart a repülés történelmének a legnagyobb női alakja. Célul tűzte ki maga elé, hogy megkerüli a Földet gépével, 1937-ben el is indult, de szőrén-szálán eltűnt, még a mai napig keresik a roncsokat, bár állítólag már meglelték.

A főhősnőt a kétszeres Oscar-díjas Hilary Swank alakítja, mellette Ewan McGregor, Richard Gere, Virginia Madsen, Joe Anderson, Christopher Eccleston és Mia Wasikowska is feltűnik. Az Amelia-t Mira Nair dirigálta, az indiai filmrendező olyan műveket tett le az asztalra, mint a Káma-Szútra, Esküvő monszun idején vagy az Idegen név. Ronald Bass írta a forgatókönyvet, ő Oscart kapott az Esőemberért.

Címkék: trailer amelia

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr81209509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2009.06.26. 10:48:50

OFF info: A roncsokat már nem keresik (a holttestét is megtalálták egy szigeten). Úgy néz ki kém volt és lelőtték a japánok... bár ezt az amcsik nem ismerik el, szerintem nem lesz benne a filmben sem a végén sem... Amúgy érdekel a film, majd megnézem. Ö nem hiszem hogy jó videót tettél be ide :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.06.26. 11:04:04

A videót először rosszul tettem be, de mire beírtad a kommentet, addigra már rájöttem, hogy elcsesztem:)

Találtam egy cikket a megtalálásával kapcsolatban, azt betettem. Köszi az infot.

Elanor_ 2009.06.26. 11:12:35

nemrég láttam Amelia Earhartot az Éjszaka a múzeumban c. filmben, és mielőtt bárki röhögne, az őt alakító Amy Adams tényleg nagyon jópofa volt.
Hillarytól biztos azt várják, h mélységet adjon a filmnek, de én személy szerint már unom a Hillary keltette mélységeket. :)
süti beállítások módosítása