Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Egy amerikai farkasember Londonban remake

2009.06.29. 10:25 koimbra Szólj hozzá!

Nem lesz hiány vérfarkasokból és farkasemberekből. Legutóbb az Underworld harmadik részében láthattunk ilyen teremtményeket, idén pedig az Alkonyat folytatásában, az Újholdban lesz néhány ilyen lény, sőt novemberben jön a The Wolf Man horror is.  A Bloody-Disgusting oldal szerint John Landis eladta a Dimension Films-nek az Egy amerikai farkasember Londonban horror-vígjáték remake jogait. Az eredeti film egy Oscar-díjjal is rendelkezik, amit Rick Baker vehetett át.

Az eredeti produkció tartalma: David Kessler (David Naughton) és Jack (Griffin Dunne), a két amerikai turista nekivág egy három hónapos európai kirándulásnak. A kietlen angol vidéket járva összeakadnak néhány helybélivel, akiktől hátborzongató tanácsot kapnak: maradjanak az úton, és kerüljék a lápot! - valamint: vigyázzanak, ha feljön a Hold! A fiúk belevetik magukat a sötétségbe, és egy rémisztő üvöltést hallanak a lápon túlról, de nem tudják, hogy egy vérszomjas, mitikus fenevad vadászik rájuk. Akit ez a lény megöl, abból élőhalott lesz, és az idők végeztéig kóborol a földön, de aki élve megmenekül a karmaiból, arra egészen más sors vár...

 

Nagy gáz van éppen a Weinsteinék háza táján, szóval minden lehetőséget megragadnak, hogy megtöltsék az üres bankszámláikat.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr721215116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása