Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jeunet következő filmje

2009.06.30. 03:04 koimbra 1 komment

Jean-Pierre Jeunet a Delicatessennel hívta fel magára a figyelmet, az Elveszett gyerekek városát már Cannes-ban Arany Pálmára jelölték. Ezután bízták rá az Alien 4-et. 2001-ben viszont (szerintem)  az évtized egyik legjobb filmjét tette le az asztalra, az Amélie csodálatos életét 5 Oscarra jelölték (sajnos egyet sem nyert). A Hosszú jegyesség óta 5 év telt már el, szóval ideje volt már, hogy valamivel előrukkoljon Jeunet. Mivel a Life of Pi költségvetési problémák miatt nem valósult meg leforgatta a Micmacs a tire-larigot filmet. A sztoriban egy fickó és egy haverja két nagy fegyverárat akar elpusztítani.

A társ-forgatókönyvíró Guillaume Laurant, akivel Jeunet együtt dolgozott az Amelie-n és az Elveszett gyerekek városán is.

Címkék: teaser

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr821216510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bubbii 2009.06.30. 10:25:48

Az Amelie nagy kedvenc, a Delicatessen tetszett, az Alien elment. A teaser alapján tetszeni fog ez is:)
süti beállítások módosítása