Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dinók vs Transformers

2009.07.04. 15:03 Miecs 1 komment

A Jégkorszak 3: A dinók hajnala kifagyasztotta a Tranfromers: A bukottak bosszúja-t.

A hétvége "hajnala" azt bizonyítja, hogy az eddigi animációs kedvencünk még mindig dobogós helyet foglal el a szívünkben világszerte. A Dinók hajnala ugyanis túlszárnyalta a Transformers jegy eladását. 

Mögöttük kullog a bevételek sorrendjében a szerdai újonc Közellenségek címmel. Ez még csak a kezdet.

Ez még nem azt jelenti, hogy a "dinók" eltaposták volna a "bukottakat".

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr411226459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2009.07.05. 21:24:11

nemtom vhogy a mostani filmek nem jönnek be... a tf2-őt naggyon naggyon vártam és sajna rengeteg bénázás meg erőltetett romantika/humor volt benne.bay azt ígérte hogy marha sötét hangulatú és gonosz jellege lesz az egésznek. na volt benne kb 4p. a jégkorszak elsője jó volt de sztem sokat köszönhet a magyar szinkronnak. a kettes szó szerint idegesítő volt. a hármas vhogy nem nagyon izgat max ha 1x ingye meg tudom nézni... ugy látszik a mozi nézőket ez nem érdekli.
a public enemy-s re kiv vagyok marha kidolgozott filmet ígérnek. a brüno se lesz rossz de nem fog sztem olyan lenni mint a botat volt max ízléstelenebb lesz egy kicsit vhogy a borattal is meg ezzel is az az érzésem hogy a jackass hagyatékára van építve sokminden :D
süti beállítások módosítása