Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Előzményfilm a Pengéből

2009.07.09. 18:49 koimbra Szólj hozzá!

2004-ben, 5 évvel ezelőtt érkezett a Penge: Szentháromság, amelyhez nagy reményeket fűztek. A benne bemutatott Nightstalkers csapattal külön spin-off filmet terveztek, amiből nem lett semmi, a Pengéből készült sorozat pedig megbukott. Negyedik részről nem esett szó, Wesley Snipes pedig már dvd-n űzi az ipart.

Most azonban úgy tűnik, hogy megint próbálkoznak. Stephen Dorff úgy nyilatkozott, hogy előzményfilmet készítenek a Pengéből, a középpontban pedig Deacon Frost lesz, aki az első részben volt a főgonosz. "A prequel Deacon történetét meséli el. A rendező (Stephen Norrington) egy teljesen új trilógiát gondolt ki. Nagy klassz lesz. Remélhetőleg jövőre el tudjuk kezdeni a forgatást" -mondta Dorff.

Norrington A szövetség óta nem forgatott filmet, jelenleg A hollón dolgozik, ennek forgatókönyve még júliusban elkészül és teljesen más sztorija lesz, mint az eredeti, 1994-es produkciónak és a stílusa inkább dokumentarista lesz. Stephen Dorff a Penge első része óta nem szerepelt sikeres moziban.

Címkék: blade miújság prequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr781236859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása