Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mozifilm készül a T.J. Hooker sorozatból

2009.07.09. 14:03 koimbra Szólj hozzá!

Réges-régen mikor még William Shatner kb. harmad ennyi súllyal rendelkezett, mint most a tévében futott a T.J. Hooker. Az MTV1-en is ment, ami kész csoda volt, hogy láthattunk egy nyugati sorozatot. Ezt is elérte a végzete, Hooker és társai hamarosan a vásznakon is láthatóak lesznek. (Mellesleg a Charlie angyalaiban a film elején a repülőgépen a T.J. Hooker film fut.)

Brent Maddock és S.S. Wilson írja a forgatókönyvet, arról még nem esett szó, hogy William Shatner látható lesz-e a filmben, de gyanítom, ha a Star Trekből kimaradt, akkor itt sem lesz jelen. Maximum egy asztal mögött terpeszkedő fejest alakíthat. Chuck Russell (Végképp eltörölni, a Maszk) dirigálhatja a produkciót.

Alább pedig a sorozat intróját láthatjátok

Címkék: miújság sorozatból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr231236368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása