Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ryan Reynolds lesz Zöld Lámpás

2009.07.11. 10:47 koimbra 1 komment

Tegnap még három jelölt volt a Zöld Lámpás szerepére: Bradley Cooper (Másnaposok), Ryan Reynolds (Nász-ajánlat) és Justin Timberlake. Mára azonban kiderült, hogy ki húzhatja fel a figura gyűrűjét, ő pedig nem más, mint Reynolds, akinek már van gyakorlata képregényfilmek terén, legutóbb ő játszotta Deadpoolt a Wolverine-ben  és elvileg szintén ő lesz majd Villám is.

Nehezen egyezett meg a producer, Donald De Line, a rendező, Martin Campbell és a stúdió, mivel a feleknek más-más volt a favoritja, de aztán csak közös nevezőre jutottak.

A Zöld Lámpás forgatása januárban kezdődik Ausztráliában, a költségvetése pedig 150 millió dollár lesz, amiből a stúdió próbál még lefaragni. Reynolds a film előtt még letudja a Buried produkciót, ami gyakorlatilag egy one-man show lesz.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr921240027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2009.07.11. 19:42:50

Ez azért érdekes, mert ügyebár Deadpool Marvel, Green Lanter meg Flash DC.
süti beállítások módosítása