Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Karácsonyfák visszavágnak

2009.07.13. 16:26 koimbra 1 komment

Jason Eisener néhány éve hívta fel magára a figyelmet a Hobo With a Shotgunnal, ami egy fake trailer volt és a Robert Rodriguez által szponzorált Grindhouse versenyen is nyert (én még nem láttam, be kell pótolnom).

Eisener következő alkotása a Treevenge. Ha közeledik a Karácsony, akkor rengeteg fenyőfát vágnak ki, amelyeket aztán a családok megvesznek, feldíszítenek, alá ajándékot pakolnak. Csakhogy a fáknak nem tetszik ez az egész dolog és eljön az idő, mikor keményen visszavágnak. A kisfilm már megjárt néhány fesztivált, többek között ott volt a Sundance-en, a Fantastic Fest-en és a Fantasia-n is. A filmecske most végre online is megtekinthető.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr431243960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bermund 2009.07.13. 20:36:21

Tetszett.
Nekem a Peter Jackson Bad Taste és a Hullajó c. alkotásai jutnak eszembe amikor nézem. Kár hogy az ilyen fekete humorú filmek ritka számba mennek.
Néha azért kikapcsolódásnak kellenek az ilyen alkotások is. :)
süti beállítások módosítása