Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Haláli hullák hajnalához hasonlatos amcsi zombi vígjáték

2009.07.13. 16:20 koimbra Szólj hozzá!

Minden évben menetrendszerűen befut egy olyan film, amelyben zombik mászkálnak. A Haláli hullák hajnala bemutatta miként is lehet parodizálni ezt a műfajt. Mivel nem amerikai produkció volt várható volt, hogy Hollywoodban is összeütnek valami hasonlót, ez pedig a Gatekeeper lesz.

A film producere azt mondta, hogy ez a Haláli hullák hajnalával rokon alkotás lesz, csak az amerikai közönség számára tálalják. A történetben egy kisvárosban zombivész üti fel a fejét és három barát megpróbálja otthonukat megvédeni tőlük.

Isaac Meisenheimer írja a forgatókönyvet és meg is fogja rendezni a filmet. A főbb szerepekben Lea Thompson (Vissza a jövőbe, Howard, a kacsa), Judge Reinhold (Beverly Hills-i zsaru), Matt O'Leary (Brick) és Jana Kramer (Távkapcs) lesz látható. A legismertebb név Ron Perlman, aki remélem egy tökös zombivadász lesz, illetve valami ilyesmi figurát fog kiparodizálni.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr241243431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása