Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2009.07.16. 11:28 koimbra 1 komment

3 filmet mutatnak be ma a magyar mozikban.

Közellenségek (Public Enemies) : A sztori az 1930-as években játszódik Amerikában. Johnny Depp alakítja a hírhedt gengsztert John Dillingert. Őt próbálja kézre keríteni Melvin Purvis ügynök, akit Christian Bale játszik.
Előzetes
Jelenet a filmből

Adventureland - Kalandpark (Adventureland): 1987-ben James (Jesse Eisenberg) sikeresen lediplomázik és egy európai túrára menne legszívesebben, de nincs pénze. Kénytelen tehát elvállalni egy állást a közeli vidámparkban. További szereplők: Ryan Reyndols, Kristen Stewart, Kristen Wiig, Bill Hader.
Előzetes

Boszorkánykör: magyar dráma. A film valós történetet dolgoz fel: a gyerekgyilkosság ügyében nyomozó rendőrtisztre "rászakad" az egész öntörvényű zárt csángó világ, melyben a bűnt is másképpen kezelik, mint a "modern kultúrákban".

Sajnos mifelénk nem vetítik ezeket a filmeket, nem tudom mikor lesz lehetőségem megtekinteni őket.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr571249004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmond wallace · http://desmondwallace.freeblog.hu/ 2009.07.16. 12:00:18

A Boszorkánykör már volt a Dunán vagy két hónapja. Érdekes, hogy csak a tévépremier után mutatják be.
süti beállítások módosítása