Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Skarsgard and Bosworth a Szalmakutyákban

2009.07.16. 10:38 koimbra Szólj hozzá!

Már írtam arról, hogy remake-et készítenek a Szalmakutyákból. Rod Lurie (Nothing But the Truth) dirigálhatja a produkciót, a főszerepre pedig James Marsdent nézték ki. Most pedig Alexander Skarsgard neve is ott díszeleg a főbb szereplők között, akárcsak Kate Bosworthé.

Marsden egy hollywoodi forgatókönyvírót alakít, aki feleségével a nő szülővárosába költözik, mivel csendre van szüksége ahhoz, hogy befejezhesse a szkriptjét. Bosworth alakítja a nejét, aki azért hagyta el városkát, mert színésznő akart lenni. Skarsgard a nő egykori gimis barátját játssza, a fickó anno nagy futballsztár volt.

Az eredeti filmet 1971-ben mutatták be Sam Peckinpah rendezésében, ebben Dustin Hoffman volt a főszereplő.  Gordon Williams regénye, a The Siege at Trencher's Farm volt az alapja a produkciónak, az új változat állítólag nem merít a 71-es filmből, hanem a könyv alapján dolgoznak. Az original sztori pedig ez volt: A hazájukban elharapódzó erőszak miatt egy amerikai matematikus és felesége a vidéki Angliába költöznek, ahol a házukon dolgozó munkások egyre kihívóbban és gonoszabban viselkednek velük. Miután a nőt megerőszakolják, a férfi pedig nem hajlandó kiadni az otthona elé gyűlt részeg tömegnek egy gyilkos fogyatékost, elszabadul a pokol. 

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr301248916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása