Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Két Prince of Persia poszter

2009.07.20. 22:00 koimbra 5 komment

A jövő év egyik sikervárományosa a Prince of Persia: The Sands of Time. Népszerű számítógépes játék alapján készül a film, a Herceget Jake Gyllenhall alakítja, Gemma Arterton pedig a női főszereplő lesz. Az Empire a szeptemberi számában leközöl majd néhány fotót a produkcióból, addig is itt van két angol poszter.

Címkék: poszter prince of persia

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr181257590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balazsman 2009.07.21. 01:26:02

Oh, fuck... azt, hogy ez Disney és Bruckheimer produkció eddig észre sem vettem... ezért is voltak pozitív reményeim a projekttel kapcsolatban, amik most már elszálltak

mikor jön rá a Disney, hogy a logója több potenciális nézőt riaszt el, mint csalogat be?!

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2009.07.21. 08:48:30

Azért ne írd le ennyire a Disneyt, hisz volt egy Karib-tenger kalózai is, ami rendesen hozott a konyhára és kurva jó volt.

Elanor_ 2009.07.21. 10:02:33

@balazsman: a Disney-logó önmagában nem befolyásolja a filmet, csak arra garancia, hogy nem lesznek benne fröccsenő belek, hanem a kölköket is beviheted a moziba.

A kérdés csak az, hogy te elvártad-e volna ettől a mozitól a fröccsenő beleket a hitelesség kedvéért, de akkor meg tovább lehet "boncolgatni" a témát, hogy vajon mennyire kell hitelesnek lennie egy videójátékból készült fantasy filmnek. :)

balazsman 2009.07.21. 12:21:36

@freakin': szerintem az sem volt egy nagy szám... és az, hogy "hozott a konyhára" nem minősít egy filmet nálam

balazsman 2009.07.21. 12:25:04

@Elanor_: nem várok fröccsenő beleket, csak merészebb dramaturgiát, kevesebb olyan vonást, ami tipikus mainstream stúdiótermékeket jellemez

valszeg az a gond, hogy a Disney-t, mint céget és stúdiót kifejezetten utálom

a logójuk meg grafikailag is hülyén néz ki a poszteren
süti beállítások módosítása