Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Másnaposok a legtöbb bevételt elért R besorolású vígjáték

2009.07.21. 12:11 koimbra Szólj hozzá!

Eddig a Beverly Hills-i zsaru büszkélkedhetett azzal, hogy Amerikában övé a legnagyobb bevételét elért R besorolású vígjáték dobogója, ezt a címet 25 évig sikeresen tudhatta magáénak. A film 234,8 milliót hozott, a Másnaposok viszont jócskán rá fog verni erre pár milliót, ugyanis Todd Phillips rendezése eddig 235,7 milliót termelt a kasszáknál, ezen a hétvégén 8,1 milliót hagytak ott a nézők a mozikban és még mindig van benne szufla, szóval nem is kérdés, hogy egy ideig ez a vígjáték fogja tartani ezt a rekordot.

A Másnaposok ezen túlmenően a harmadik legnagyobb bevételt elérő R besorolású filmmé vált. Előtte a Mátrix: Újratöltve (281,6 millió) és A Passió áll (370,8).  Ezeket már nem valószínű, hogy maga mögé utasíthatná a produkció, de így is szépen teljesített eddig is.

Címkék: miújság the hangover

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr351258615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása