Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Trilógia Bruce Lee életéről

2009.07.22. 10:52 koimbra Szólj hozzá!

Trilógia készül a legendás harcművész, Bruce Lee életéről. A produkció Lee családjának teljes támogatását élvezi, minden lehetséges anyagot a film készítőinek a rendelkezésére bocsátanak.

A filmen a kínai J.A. Media dolgozik, az alkotás címe Bruce Lee lesz. Októberben kezdődik a forgatás, a szereposztást még nem hozták nyilvánosságra, egyedül csak azt tudni, hogy Lee apját Tony Leung Kai-fai fogja játszani. A 7,3 millió dollárba kerülő első részt 2010. november 27.-én mutatják be, Lee 70. születésnapján. Zhang Yimou dirigálja a három a filmet.

Bruce Lee 1973. július 20.-án hunyt el, halálának körülményei máig tisztázatlanok. A legenda utolsó napja (wikipediáról vettem): 1973. július 20-án Lee kora reggel telefonált ügyvédjének, hogy a jövőbeli terveit megossza vele. Meghívást kapott az USA egyik legnépszerűbb TV show-jába, a Johnny Carson Show-ba. Raymond Chow megérkezett Bruce házába, és soron következő filmjükről, a Game of Death–ről(Halálos játszma) kezdtek tárgyalni. Hamarosan átmentek Betty Ting Pei otthonába, ahol a színésznő szerepéről beszéltek. Estére George Lazenby-vel négyesben tervezték a megbeszélések folytatását egy vacsora mellett, azonban Lee erős fejfájásra panaszkodott. Bevette a Betty-től kapott fájdalomcsillapítót, és lefeküdt pihenni. Ezután már nem kelt fel többet. Próbálták felébreszteni, majd orvost hívtak. De már kórházban sem tudtak rajta segíteni.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr861260564

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fist of Fury free movie trailer download 2009.07.28. 05:07:59

The Fist of Fury is one of the most precious Bruce Lee movies. Not just for entertainment, but – according to kung-fu movies in the 70’s – it happens in quite dark age of Chinese history: in the time when Japan held the country. There is not eve...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása