Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2009.07.23. 11:43 koimbra 1 komment

A mai napon csupán csak egyetlen filmet mutatnak be itthon

Harry Potter és a Félvér Herceg (Harry Potter and the Half-Blood Prince): Potter kalandjai folytatódnak, ez immár a hatodik rész. A produkció 5 nap alatt világszerte 396 millió dollárt kaszált.
Rengeteg kép
tv spotok
szink. előzetes

Az alábbi képen pedig a varázslótanonc eddigi rendezőinek a Harry Potter filmekkel elért bevételei és az általuk dirigált többi film eredményeit láthatjátok (ha rákattintasz a képre, akkor a nagyobb lesz, jobban áttekinthető).

Az első 4 Harry Potter szerintem nézhető volt, az ötödik viszont már nagyon tetszett. Szerintem hétfőn nézem meg a hatodikat a moziban.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr931262672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balazsman 2009.07.23. 20:29:11

Vajon a Cuaron által rendezett (amúgy kedvenc) epizód bevételi eredményét mivel magyarázzák elemzők? rossz időzítés és/vagy kampány vagy csuklóból a rendezőre kenik?
én örültem volna, ha még egy részt ő rendez...
süti beállítások módosítása