Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Remake lesz a dán thrillerből

2009.07.23. 11:21 koimbra Szólj hozzá!

Remake-et készítenek a 2008-as dán thrillerből, A jelöltből. A új változat jogait a Summit Entertainment szerezte meg, Sam Worthington pedig nem csak a főszereplője, de a producere is lesz a filmnek. Az újoncnak számító Beau Willimon írhatja a forgatókönyvet.

Worthington idén a Terminátor negyedik részében volt látható, decemberben pedig James Avatarjában tűnik fel, jövőre pedig a Titánok harcában küzdhet különféle szörnyek ellen. Ezek után biztosan meg fogja jegyezni mindenki a nevét. Producerként még nem működött közre egy filmben sem, legalább most ebbe is belekóstol.

Az erdeti film tartalma:J onas Bechmann ügyvéd (Nikolaj Lie Kaas) odaadóan szolgálja a rendszert mindaddig, míg egy nap sötét zsarolási ügy áldozata nem lesz. Ekkor a kezébe veszi a dolgok irányítását, és üldözőbe veszi azokat, akik megfenyegették. Semmi sem az azonban, aminek látszik. Jonas a zsarolás nyomán apja másfél évvel azelőtti rejtélyes haláláról tud meg új információkat, és szemben találja magát egy sokat próbált szélhámossal, Claes Kiehlerttel. Rá kell döbbennie, hogy ebben a veszélyes és kiismerhetetlen világban általa befolyásolhatatlan erőknek van kiszolgáltatva.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr951262635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása