Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Spartacus sorozat előzetese

2009.07.25. 06:22 koimbra 3 komment

Kevés sorozatot nézek, a legtöbbje a pilotnál elvérzik nálam, sőt van ami el se jut elém, mivel nem találom elég érdekesnek, nem fog meg az előzetese. A Spartacus: Blood and Sand szériát viszont tuti be fogom próbálni. A sorozatot akció-kaland drámaként jellemzik és lesz némi képregényes beütése is. Lesz itt vér, szex, gladiátor küzdelem, erőszak. Ezzel a jellemzéssel akár a Róma is lehetne, azt végig is néztem és hasonló dolgok voltak benne, így első látásra rá is fog verni valamivel...de majd a végeredménynél minden kiderül.

Címkék: sorozat trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr401267000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hatványpatkány 2009.07.25. 10:38:30

Ez érdekelne, mindig is foglalkoztatott a római történelem, főleg a korai időszak (Romulustól a II. századig).
Látványában ígéretes, bár a gladiátorjelenetek engem részben a 300-ra, részben a Rise of the Argonauts c. játék vizualitására emlékeztetnek. Remélhetően történetileg is lesz olyan megragadó és érdekes, mint a Róma volt, és akkor valóban egy jó sorozatnak nézhetünk elébe.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2009.07.26. 21:27:27

Ígéretesnek tűnik, megvettek kilóra.
süti beállítások módosítása