Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rövid hírek

2009.07.25. 13:05 koimbra 1 komment

- Robert Rodriguez megerősítette, hogy Michelle Rodriguez és Robert De Niro  benne lesz a Machete filmben. Elmondása felajánlott egy szerepet Lindsay Lohannak is, egy igazán klassz jelenetet szán neki.

- Úgy tűnt David Cronenberg Robert Ludlum könyvét, a Matarese-kört fogja megfilmesíteni legközelebb. A rendező azonban bejelentette, hogy Don DeLillo regényét, a Cosmopolist fogja vászonra adaptálni. Eric Packer nevű milliomos áll a történet középpontjában, aki limuzinjával átutazik egész Manhattenen egy hajvágásért.

- Kurt Russell lehet Chris Hemsworth (Thor) mellett a másik főszereplő a Vörös hajnal remake-jében.

- Denzel Washingtont sikerült megnyerni ismét az Unstoppable filmhez. A színész már a kezdet kezdetén benne volt a projektben, de aztán a stúdió megpróbálta csökkenteni a költségvetést és Washingtonnak 20 helyett 16 millió dollárt akartak adni gázsinak, aki erre azt mondta, hogy viszlát. Azóta a feleknek sikerült megegyezniük megint.

- Robert Downey Jr. és Zach Galifianakis (Másnaposok) játszik a Due Date filmben, amely Todd Phillips rendezésében fog készülni, a forgatás ősszel indul. Downey Jr. egy jövendőbeli apukát alakít, aki versenyt fut az idővel, ugyanis mindenképpen szeretne odaérni fia születésére. Galifanakis lesz társa az utazásban. Phillips úgy jellemezte a filmet, hogy egy igazi haver vígjáték haverok nélkül.

- Michael Keaton a Toy Story 3-ban egy Ken nevű karakternek kölcsönzi a hangját.

- David Fincher produceri felügyelete alatt készül el a The Goon, amely Eric Powell képregényén alapul. Clancy Brown hangján szólal meg majd Goon, Paul Giamatti pedig Frankie-t szólaltatja meg.

- A tervek szerint 2011-ben érkezik a Tini Nindzsa Teknőcök mozifilm. A producer, Scott Mednick arról beszélt, hogy visszakanyarodnának az eredeti képregényekhez, amelyekben sötét volt a hangulat. Megemlítette az új Harry Pottert filmet is, ami PG besorolású lett, pedig teljesen komorabb, sötétebb hangvételt ütött meg.

- Nem lesz jelen Sigourney Weaver a Szellemirtók harmadik részében.

 - És a végére egy spoiler a The Box-szal kapcsolatban (a tovább mögé tettem):

Cameron Diaz nem olyan ember, aki magában tud tartani dolgokat, egy kemény spoilert sütött el a film kapcsán. Marsbéliek lesznek a hunyók a produkcióban, az emberiséget tesztelik a dobozzal kapcsolatban.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr341267527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.07.29. 16:06:04

Nem lesz Sigourney a Szellemírtókban? Brühühűűű, ez nem ér.
süti beállítások módosítása