Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sucker Punch póló

2009.07.26. 20:51 koimbra Szólj hozzá!

Zack Snyder (Watchmen) is feltűnt a Comic-Conon és ha már ott volt osztogatott pár pólót az új filmjével kapcsolatban. A direktor hamarosan hozzálát a Sucker Punchhoz, amelyben csajok lesznek a főszereplők. Eredetileg Amanda Seyfried, Vanessa Hudgens, Abbie Cornish, Evan Rachel Wood,  Emma Stone lett volna felállás. Aztán Seyfried  egyeztétési problémák miatt kilépett, majd  Wood és Stone is távozott. Helyettük Emily Browning, Jamie Chung  és Jenna Malone lesznek láthatóak.

A történetben egy csaj egy elmegyógyintézetben sínylődik, fájdalmai elől egy általa elképzelt alternatív valóságba menekül (sárkányok, B-52-es bombázók), ahol 5 tárgyat kell összegyűjtenie, amelyek segítségével kijutna a való világbeli intézetből.

Címkék: képben sucker punch

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr61269859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása