Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Washington az első fekete amerikai elnök

2009.07.26. 14:23 koimbra Szólj hozzá!

Barack Obama korábban azt mondta, ha film készülne róla, akkor azt szeretné Will Smith alakítaná őt. A The Daily Mail szerint mégse Smith játszhatja el az első fekete amerikai elnököt, hanem az Oscar-díjas Denzel Washington. "Az egyetlen probléma az, hogy a fülei nagyobbak, mint az enyém" - mondta a színész.

Szerintem meg az az egyetlen probléma, hogy Washington gázsija 20 millió dollár és az elnökökről szóló filmek nem szakítanak túl nagyot a mozikban. Például a Nixon csak 13,6 milliót hozott a mozikban (és 44 millióba került), a George W. Bushról szóló alkotás, a W. pedig összesen 29,4 milliót termelt. Még a tavalyi 5 Oscarra jelölt Frost/Nixon is csak 27,4 milliót tud felmutatni.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr591269245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása