Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Spielberg inváziós sorozata

2009.07.27. 21:53 koimbra Szólj hozzá!

Moon Bloodgood, Jessy Schram, Seychelle Gabriel és Maxim Knight csatlakozott Noah Wyle-hoz, együtt fognak játszani egy Steven Spielberg által, egyenlőre cím nélküli földönkívüli inváziós sorozatban

Robert Rodat (A hazafi, Ryan közlegény megmentése) írja a sztorit, a történésekbe a néző azután csöppenhet bele, hogy egy alien faj szinte majdnem teljesen kiírtotta az emberiséget. Csupán csak néhány  katona és civil Tom Mason (Wyle) vezetésével áll még ellen az űrlényeknek.

Az első részt Carl Franklin (Időzavarban, Tiszta ügy) rendezi. Bloodgood egy terepautát fog alakítani, aki a túlélő gyerekeknek segít feldolgozni az átélt alien invázió okozta traumát. Knight játssza Wyle filmbéli fiát, Schram pedig a motoros felderítő lesz.

Címkék: sorozat miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr541272561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása