Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szereposztás

2009.07.27. 19:45 koimbra Szólj hozzá!

- Oliver Stone rendezésében készül a Tőzsdecápák folytatása Money Never Sleeps címmel. Michael Douglas visszatér, Shia LaBeouf játssza a másik főszerepet. Javier Bardem alakította volna a főgonosz figurát, de ő kilépett, helyét Josh Brolin veszi át.

-  Darren Aronofsky következő filmje a Black Swan természetfeletti thriller lesz. Natalie Portman már benne volt a filmben, Mila Kunis pedig a riválisát alakítja a produkcióban.

- Azt már biztos, hogy a Macheteben Danny Trejo mellett feltűnik még Robert De Niro és Michelle Rodriguez. Steven Seagal is kapott egy felkérést, azt nem tudni még alakítana alakítani a dvd-s akciósztár.

- A Marvel a Fekete Párduc képregényét is szeretné vászonra vinni, korábban a főszerepre Djimon Hounsou-t emlegették, most pedig Adewale Akinnuoye-Agbaje neve került szóba a szerep kapcsán.

Címkék: szereposztás

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr491272252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása