Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hírek röviden

2009.07.28. 20:55 koimbra Szólj hozzá!

- Őrült pletyka látott napvilágot, e szerint Miley Cyrus lesz Batgirl a harmadik Denevérember filmben.

- Spike Jonze (Where the Wild Things Are) megszerezte Shane Jones debütáló regényének a filmváltozatát. A Light Boxes egy rejtélyes városkáról szól, ami 1000 napig kénytelen sínylődni a hó fogságában. Ray Tintori dirigálja a produkciót, az úriember korábban videóklip rendezésével foglalkozott.

- Még 2005-ben jelentették be, hogy megfilmesítik Garth Ennis  David Wohl és Mark Silvestri képregényét, a The Darknesst. A történet főhőse uralja a Sötétséget, különféle képességekkel rendelkezik, fura lényeket (kis goblin-manószerű figurákat) képes előhívni, akik teljesítik parancsát. 4 éve a Pang tesóké lett a lehetőség, hogy megrendezzék a filmet, azóta se hátráltak ki a projekt mögül, tehát az elhatározásuk sziklaszilárd. A mai napon kiderült ki lesz a főhős, ő nem más, mitn Channing Tatum (Step Up).

- Úgy döntött a Rockstar Games, hogy nem lesz GTA film, ugyanis nem hiszik, hogy két órában képesek lennének élvezhető mozit összehozni. Korábban pletyka szinten Eminem neve merült fel főszereplőnek, de ezt meg is cáfolták azonnal.

- A Paramount azt tervezi, hogy filmre viszi Robert O'Brian díjnyertes könyvét, a Mrs. Frisby and the Rats of NIMH-et. Neil Bruger írja a forgatókönyvet. 1982-ben már készült egy produkció a könyv alapján, Magyarországon a A NIMH titka címmel forgalmazták.

- Egy perces jelenet a G.I. Joe-ból

- Kép a Halloween 2-ből, valaki elég szorult helyzetbe került

- Brazil poszter a Sorority Row-nak, nem lett valami jó, olyan összecsapottnak tűnik, ez a misztikus kód elég bénára sikerült.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr991274393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása