Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hulk benne lesz a Bosszú Angyalai filmben

2009.07.28. 10:33 koimbra 5 komment

Edward Norton az MTV News-nak adott interjújában arról beszélt, hogy a Marvel felvette vele a kapcsolatot, mivel szeretnék megcsinálni A hihetetlen Hulk folytatását és a Bosszú Angyalai moziban is benne lenne.

Louis Leterrier (A hihetetlen Hulk rendezője) és Mark Fergus, Hawk Ostby forgatókönyvírók korábban azt mondták, hogy szeretnék ha Amerika kapitány, Thor és Vasember lenne tagja a Bosszú Angyalainak és közösen nyomnák le Hulkot.

A Comic-Conon Kevin Feige pedig még hozzátette, hogy Nick Fury biztos ott lesz, sőt a Fekete Özvegy is. Szintén látható lesz a S.H.I.E.L.D. szervezet is.

Az biztos, hogy nagy rombolást vihetnének végbe, ha a Hulk ellen mennének, de korábban azt mondta Kevin Feige, hogy valami világméretű fenyegetettség miatt állnak össze a hősök, így szerintem Hulkot talán csak az elején zaklatják és kölcsönösen váltanak pár pofont, aztán együttesen verik le a közös ellenséget.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr131273150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2009.07.28. 11:37:37

Reméltem is, hogy benne lesz. Ha pedig tényleg ilyen világméretű fenyegetéssel rukkolnak elő, akkor Hulk olyan lesz, mint az Ultimate Avengers - The movie-ban, alapból közönbös, de mégis segít, a végén meg őt kell majd leverni. :D

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.07.28. 11:51:19

@ForgerON: Azt láttam, teljesen jó volt, a folytatása valamivel gyengébbre sikeredett.
Az eredeti képregényben egyébként azt hiszem Torpedó ellen áll össze a csapat.

mozinauta · http://mozinauta.blog.hu/ 2009.07.28. 13:46:29

Egyelőre elég meredek ötletnek tartok egy Avengers filmet, de ki tudja...talán még jó is lesz. A szervezet pedig S.H.I.E.L.D. nem S.H.I.L.D.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.07.28. 16:11:41

Jaja, SHIELD, jó hogy szólsz:)

kompi · http://filmtrailer.hu 2009.07.28. 23:22:42

Érdekes elgondolás, szívesen megnézném (nem csak rajzfilmben) ahogy Hulk agyonveri a fél szuperhős társaságot:D
süti beállítások módosítása